Formatge de cabra semicurat amb herbes aromàtiques

Formatge de cabra semicurat amb herbes aromàtiques

Formatge semicurat de cabra amb herbes aromàtiques elaborat de manera artesanal amb llet de cabra. Després d’una maduració de tres setmanes, aquest formatge de cabra aconsegueix captar l’aroma de les herbes provençals per a incorporar-les al seu intens sabor de llet. Farigola, romaní, llorer són herbes que es troben a la finca Urpina, i fan que aquest formatge desprengui una aroma pròpia del nostre paisatge. Un formatge amb una textura suau i cremosa, on el perfum de les herbes estimula als teus sentits. El seu interior és blanc reflectint la puresa de la llet de cabra.

Tasta el sabor únic i refrescant d’aquest formatge de cabra semicurat!

Temps de maduració: 3 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 350gr. aprox.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou, herbes aromàtiques i clorur càlcic.

La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

(*) Producte envasat al buit per a preservar la seva aroma i sabor.

Maridatge: Aquest formatge semicurat de cabra amb herbes aromàtiques i provençals és ideal perquè formi part de qualsevol aperitiu o taula de formatges i embotits. També aporta un toc diferent en amanides i dips. Ideal per a acompanyar amb vi blanc jove i afruitat o una cervesa rossa artesana.

Característiques nutricionals:

Valor energètic

1463

350

Kj

kcal

Greixos

28,97

gr.

 Dels quals saturats

17,32

gr.

Hidrats de carboni

0,5

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

21,84

gr.

Sal

1,51

gr.

 

Al·lèrgens

Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

Tots els premis Formatges Muntanyola