Formatge de cabra semicurat amb pebre negre

Formatge de cabra semicurat amb pebre negre

Formatge semicurat de cabra elaborat de forma artesanal amb llet de cabra i recobert amb pebre negre acabat de moldre. Amb una maduració de tres setmanes, aquest formatge de color blanc pur presenta una escorça tendra i picant que contrasta amb el seu interior cremós i homogeni. Es caracteritza per oferir aromes vives i penetrants propis de la llet de cabra i del pebre. Aquest formatge semicurat té un sabor agradable en boca alhora que estimulant.

Prova el nostre formatge de cabra amb pebre negre!

Temps de maduració: 3 setmanes

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 350 gr. aprox.

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou i clorur càlcic.

La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra semicurat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

(*) Producte envasat al buit per a preservar la seva aroma i sabor.

Maridatge: Aquest formatge de cabra amb pebre negre es caracteritza per tenir un contrast que estimula el paladar, per això és ideal per a acompanyar-lo amb carns vermelles, taules de formatges, embotits, escalivada, verdures a la brasa o patates rostides. Pel ser aroma i sabor es recomana degustar aquest formatge semicurat amb un vi blanc jove i afruitat o una cervesa rossa artesana.

Característiques nutricionals:

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

1463

350

Kj
kcal

Greixos

28,97

gr.

Dels quals saturats

17,32

gr.

Hidrats de carboni

0,5

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

21,84

gr.

Sal

1,51

gr.

Al·lèrgens

Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis