01/04/2016

Aquest any hem rebut la primavera amb un gran somriure. Un somriure que ha estat fruit del primer reconeixement de l’any  com a màxima recompensa a la feina feta.

Des d’Urpina donàvem la benvinguda a la primavera des de la població de Vic. En el tradicional mercat del Ram i a la plaça dels màrtirs, vàrem montar la nostra parada plena de les nostres joies:  els nostres somnis convertits en formatges que maduren poc a poc per convertir-se en un regal pels paladars més exigents.

Va ser  allà, enmig de 150 varietats de formatges, quan vàrem presentar a concurs el nostre Blau de Búfala. Davant d’un jurat d’experts disposat a atorgar tres premis, Or, Plata i Bronze per a cada categoria. El nostre blau esperava pacient el seu moment de protagonisme: era el moment en el que el jurat avaluava la seva textura, cremositat, olor, sabor i presència…

Era un moment únic en un marc mereixedor de l’ocasió, el temple romà, on ens van reunir tan als formatges catalans, com als vinguts de la comunitat valenciana, país vasc, Aragó, Castella La Manxa, Castella i Lleó,  Astúries i Balears.

Els assistents a la fira van gaudir de les parades amb degustacions guiades, maridatge i un munt d’activitats i tallers com ara aprendre a fer pastissos de formatges.

Dir-vos que ens va encantar compartir un munt de bons  moments amb molts dels assistents que s’acostaven a la nostra parada. I d’altres que senzillament passejaven tastant un munt de sabors i gaudint d’olors que desperten els sentits del mes exigents.

Finalment va arribar l’hora de la veritat i el nostre blau va sortir guardonat amb l’Or. Quina felicitat! Una alegria que volem compartir amb tots els amics del formatge Muntanyola d’Ampans.

Us deixem unes fotos per poder apropar-vos una mica a la nostra parada i al nostre premi.

Permeteu-nos una petita recomanació: no deixeu de provar el blau d’or de Muntanyola. Estem segurs que és un company ideal per compartir un bon sopar amb la gent que estimeu.

 

Veure més notícies

Punts de venda

Garden Ampans
Canonge Restaurant
Muntanyola
botigues

 


                         Estàs interessat en ser distribuidor ?