30/03/2016

La nostra família a Urpina està creixent... Aquests dies les nostres cabretes porten al món noves cries que ben aviat formaran part del ramat. 

El pastor té molta feina... ja que ha d’estar tot a punt per a cada nou part. A Urpina la família s’amplia per poder arribar a tenir més i millor llet. Llet del territori, llet de casa nostra per produir un formatge carregat d’història amb la intenció última de poder formar part de la teva. Sembla que va ser ahir quan vàrem portar d’Andalusia aquestes cabres per que s’adaptessin a la seva nova llar. A Urpina tot es va preparar, fa més de un any i mig, per rebre a las protagonistes de la finca. Envoltades de camps i en un ambient privilegiat, aquest ramat s’alimenta i viu amb els més alts criteris de benestar animal. Les cabres ens tornen totes les nostres atencions amb una llet d’una qualitat excel·lent. Llet necessària per a produir el millor formatge del món. Sí, sí, ho podem dir sense por!. Per a nosaltres és el millor,  i treballem per apropar-lo a totes les llars amb la confiança que sereu vosaltres qui ens posareu nota. No tenim dubtes que sereu exigents i és per aquesta raó que des de la formatgeria cada dia fem les innovacions necessàries per a millorar cada nova partida de producte. És veritat que a cada peça de formatge hi posem tots els nostres sentits, el nostre cor i la nostra ànima, i és per això, que en desembolicar-lo ja es nota per l’olor que desprèn. El nostre formatge fa olor a estima i això se sap només apropant-lo al nas. Per això sabem que qui el prova, el Formatge d’Urpina li roba una mica el cor.

Ara bé, tant important com el plaer que representa testar-lo és lo saníssim que és. Sabeu que la llet de cabra pot considerar-se un aliment natural funcional? Això vol dir que s’ha de potenciar el seu consum habitual entre la població en general i en especial entre totes les persones que tinguin al·lèrgia, intolerància a la llet de vaca, problemes de mala absorció, colesterol elevat, anèmia, osteoporosi o tractaments prolongats amb suplements de ferro. I és deugt a aquestes raons organolèptiques que et proposem el nostre formatge en el teu consum habitual. Un convidat a casa teva que no deixarà indiferent a cap dels membres de la llar.

A aquestes petites cabres els espera més d’una nova dècada d’ara en endavant. Necessitaran molts i molts dies de cura i estimació per créixer sanes. Els donarem totes les atencions necessàries perquè es sentin estimades... perquè sabeu què diu el nostre pastor?: que de l’amor que van rebent les nostres cabretes la seva llet es torna més dolça i bona. Que cada carícia regalada a aquests animalets es transforma i es torna en or blanc. Or blanc que farà del formatge una joia única quan el tinguis entre les teves mans. Una joia que cal apreciar i valorar. Vols venir a veure el ramat?

 

Veure més notícies

Punts de venda

Garden Ampans
Canonge Restaurant
Muntanyola
botigues

 


                         Estàs interessat en ser distribuidor ?