09/11/2020

Els nostres formatges han estat premiats en aquest certamen internacional en diverses ocasions

 

El certamen internacional de formatges World Cheese Awards (WCA) s’havia de celebrar a aquest mes de novembre i finalment s’ha posposat al 2021 a causa de la pandèmia i per poder seguir mantenint el caràcter internacional que l’ha definit durant més de 30 anys. L’organització dels WCA ha confirmat que se celebrarà a Oviedo, del 3 al 6 de novembre del 2021, en el marc del Festival Internacional de Formatge Asturias Paraíso.

Ens fa molta il·lusió que el certamen se celebri a prop de casa. Tot i haver-ho posposat a causa de la pandèmia, Oviedo seguirà sent la ciutat amfitriona del certament 2021 i els formatges Muntanyola hi seran presents.

Els formatges Muntanyola han estat reconeguts als World Cheese Awards amb medalles d’or, plata i bronze en les últimes cinc edicions; i el blau de cabra és el més premiat de tots.

Per determinar quins són els formatges premiats, els experts del jurat tasten més de 3.000 formatges i analitzen aspectes com la crosta, el cos del formatge, el color, la textura, la consistència i, sobretot, el gust.

 

Veure més notícies

Punts de venda

Garden Ampans
Canonge Restaurant
Muntanyola
botigues

 


                         Estàs interessat en ser distribuidor ?