05/09/2017

La cadena de supermercats inicia així la venda de productes que elabora AMPANS

Caprabo ha iniciat la comercialització en els seus supermercats dels productes que elabora AMPANS, i ha començat pels Formatges Muntanyola. D'aquesta manera, ambdues entitats reforcen el seu compromís de col·laboració que continuarà amb la introducció dels vins Urpina, que també produeix AMPANS.

El juliol passat Caprabo i AMPANS van anunciar un acord per a l'obertura, a Manresa, del primer supermercat de Catalunya gestionat de manera íntegra per persones amb discapacitat.

AMPANS va impulsar el 2012 la creació d'una formatgeria artesanal a Ca l'Urpina, a Sant Salvador de Guardiola (Bages) des d'on elaborem varietats de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella, en què 10 persones amb discapacitat intel·lectual emprades per la Fundació s'ocupen de la cura del ramat, passant per la munyida, l'elaboració i la curació.

Formatges Muntanyola produïm 14 varietats de formatge, algunes de les quals han estat premiades en els certàmens més reconeguts del sector: World Cheese Awards (Donosti), Gourmet Formatges (Madrid) i Fira Làtcium (Vic).

 

Veure més notícies

Punts de venda

Garden Ampans
Canonge Restaurant
Muntanyola
botigues

 


                         Estàs interessat en ser distribuidor?