08/03/2018

Com gairebé cada cap de setmana, els propers dos mesos els formatges Muntanyola seran presents a fires d’arreu de Catalunya

 

 

Els nostres formatges voltaran pel territori a les fires alimentàries i artesanes. Aquest mes de març ja hem passat per Manresa i Vallvidrera i seguirem a la Fira d’Olis i Vins nous de Torelló, repetim al  Monumental Club a Barcelona, i la Mostra de formatges artesans de Sort.

La Fira Alimentària serà el plat fort, del 16 al 19 d’abril serem al Recinte de la Gran Via de Barcelona per donar a conèixer els nostres formatges artesans. 

Seguirem l’abril amb l’All Those Food Market de Barcelona i la Festa del pa i el vi de Sant Salvador de Guardiola. Al maig serem a la Fira encabronada de Sant Cugat, la Fira de la cervesa artesana i el formatge de Rubí i acabarem al Fira Lactium de Vic.

  

Veure més notícies

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /usr/home/formatgesmuntanyola.cat/web/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 193 Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/formatgesmuntanyola.cat/tmp) in /usr/home/formatgesmuntanyola.cat/web/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 193