29/07/2019

El xef Diego Alías va ser l'encarregat del maridatge "Diferents textures de tomàquet amb formatges del Bages"

 

Els Formatges Muntanyola van formar part de la nova edició de la Festa del Tomàquet del Bages. Al Mercat de Puigmercadal de Manresa s'hi van organitzar parades de pagesos del Bages, que recomanaven i venien els seus tomàquets, i on també s'hi podien trobar i tastar la gran varietat de formatges artesans del Bages, entre ells, els Formatges Muntanyola.

Posteriorment, es va iniciar un maridatge, conduït pel xef Diego Alías, de ca l'Amador. L'activitat buscava sorprendre tot jugant amb les diferents textures del tomàquet combinades amb els formatges del Bages. El formatge ecològic curat i rentat amb cervesa, el formatge curat de búfala o el formatge semicurat de cabra amb pebre, van ser alguns dels nostres productes que van formar part d'aquest maridatge. 

Aquesta ha sigut la tercera edició de la Festa del Tomàquet, un esdeveniment que té la intenció de donar a conèixer els productes d'horta del Bages i generar activitat turística, gastronòmica, agrària i comercial de proximitat.

 

Veure més notícies