etiqueta ovellaEl curat és un dels formatges més antics de casa nostra. Antigament era un formatge estacional que s'elaborava quan s'acabava l'etapa de lactància dels xais. Elaborat amb llet d'ovella i una curació mínima de dos mesos. Cada setmana es raspalla i es volteja perquè l'escorça adopti personalitat. El podem trobar fregat amb oli d'oliva. Escorça llisa i madurada. Tall net sense forats. Color palla torrada que ens indica la riquesa de la llet d'ovella. Textura cremosa. Gust penetrant d'oví, tonalitats làctiques i de fruits secs torrats.

carritoboto facebookboto twitter

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /usr/home/formatgesmuntanyola.cat/web/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 193 Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/formatgesmuntanyola.cat/tmp) in /usr/home/formatgesmuntanyola.cat/web/libraries/joomla/session/handler/native.php on line 193