Caprabo inicia la venda de Formatges Muntanyola

La cadena de supermercats inicia així la venda de productes que elabora AMPANS.

Caprabo ha iniciat la comercialització en els seus supermercats dels productes que elabora AMPANS, i ha començat pels Formatges Muntanyola.
D’aquesta manera, ambdues entitats reforcen el seu compromís de col·laboració que continuarà amb la introducció dels vins Urpina, que també produeix AMPANS.

El juliol passat Caprabo i AMPANS van anunciar un acord per a l’obertura, a Manresa, del primer supermercat de Catalunya gestionat de manera íntegra per persones amb discapacitat.

AMPANS va impulsar el 2012 la creació d’una formatgeria artesanal a Ca l’Urpina, a Sant Salvador de Guardiola (Bages) des d’on elaborem varietats de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella, en què 10 persones amb discapacitat intel·lectual emprades per la Fundació s’ocupen de la cura del ramat, passant per la munyida, l’elaboració i la curació.

Formatges Muntanyola produïm 14 varietats de formatge, algunes de les quals han estat premiades en els certàmens més reconeguts del sector: World Cheese Awards (Donosti), Gourmet Formatges (Madrid) i Fira Làtcium (Vic).