Formatges artesans

Quatre varietats de llet

Elaborem formatges de forma artesanal amb quatre varietats de llet: cabra, búfala, vaca i ovella. Un tret característic del nostre obrador que el fa únic al territori i que ens permet oferir-vos formatges catalans molt diversos i de gran qualitat.

En el procés d’elaboració i durant la maduració afinem els formatges seguint processos de control per obtenir la màxima qualitat. L’afinament és una tasca artesanal i de cura diària de capgirar, fregar, netejar, i dotar-los de les condicions d’humitat i temperatures adequades perquè es produeixin una sèrie de reaccions i canvis físicoquímics en els formatges que determinarà el seu aroma, gust, textura, aparença i consistència.

Formem part d’ACREFA, l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, que aglutina una vuitantena de formatgeries artesanes de tot el territori català. Treballa en dos àmbits d’actuació: representar el sector formatger artesà i català i divulgar la cultura del formatge.

qualitat artesanal

Un a un, els formatges Muntanyola són fets a mà i sense pressa, seguint els passos del mestre formatger. Tradició i innovació es troben per crear formatges d’elaboració artesanal, plens de sabors, textures i matisos.

En el procés d’elaboració i durant la maduració afinem els formatges per dotar-los dels sabors, textures, colors i aromes únics per a cada un. Una tasca artesanal que requereix, tenir la cura diària de capgirar, fregar, netejar i assegurar les condicions d’humitat i temperatures adequades a cada un dels formatges afinats.

Prestigi internacional

Certàmens com World Cheese Awards, Lactium o GourmetQuesos han reconegut, en diverses edicions, la qualitat de Formatges Muntanyola en l’àmbit nacional i internacional. Mantenim el prestigi dels orígens.

Quesos
Formatges catalans
qualitat artesanal

Formatges de la terra de primera qualitat, que porten la petjada de la seva història i el seu clima. Els formatges catalans Muntanyola com el Garrotxa, sorprenen per l’aroma a llet fresca provinents de cabres de proximitat, i per la seva textura cremosa, sabor suau i agradable, matèries primeres ecològiques i de primera qualitat.

Pots trobar els nostres formatges a:

Botiga Online Ampans
Caprabo Ampans
Garden Ampans
Canonge Restaurant

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

Tots els premis Formatges Muntanyola