Projecte
social

Projecte social formatges amb valor

Formatges Muntanyola és un projecte sociolaboral de la fundació AMPANS. Seguint la nostra missió contribuïm a la integració social de les persones amb diversitat intel·lectual, malaltia mental o situació de vulnerabilitat a través de la creació d’oportunitats laborals i acompanyant-los a realitzar el seu projecte de vida.

Formatges Muntanyola
Bodegons Muntanyola
Centro especial de trabajo

Som un Centre Especial de Treball. La inclusió i la diversitat formen part dels nostres valors. En el procés d’elaboració dels formatges, des de la cura del ramat i fins que els formatges arriben a taula, hi intervenen persones amb discapacitat intel·lectual i situació de vulnerabilitat que transmeten la seva dedicació, els seus coneixements i la seva il·lusió. Com a CET oferim treball productiu i remunerat adaptat i vetllem que cada persona rebi els suports que s’adapten a les seves necessitats.

El valor de la inclusió i diversitat

Els Centres Especials de Treball (CET) són empreses que tenen la finalitat de garantir un lloc de treball remunerat a persones amb situació de discapacitat.  Els CET també son un mitjà d’integració laboral de les persones amb discapacitat en el règim de treball ordinari i contribueixen a la seva integració social

Quesos

Els nostres formatges

Reconeixements i premis

Tots els premis Formatges Muntanyola