Els formatges Muntanyola i els vins Urpina, als lots solidaris de Torrons Vicens

La casa catalana de torrons d’Agramunt ha presentat els lots gastronòmics amb compromís social, que compten amb els productes d’AMPANS i altres entitats socials.

Torrons Vicens ha presentat els lots gastronòmics amb compromís social com a iniciativa solidària per aquest Nadal.
Els lots s’han preparat mitjançant productes elaborats per entitats socials que treballen per les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.

AMPANS ha estat la proveïdora dels Vins Urpina i Formatges Muntanyola, i també hi han col·laborat altres entitats socials com l’Associació Alba, oferint el seu obrador amb galetes i neules, l’Olivera Cooperativa amb els seus vins i olis, i la Fundació Ilersis que s’ha encarregat de fer les caixes per confeccionar els paquets. Els beneficis obtinguts aniran destinats a aquestes entitats per invertir en projectes socials.

Per AMPANS i les altres entitats socials suposa una col·laboració important per la comercialització i divulgació dels seus productes que generen llocs de treball. Pel què fa Torrons Vicens, el seu director Àngel Velasco expressa la seva confiança en la iniciativa per arribar a més públic, augmentar les vendes i promoure el treball i els productes de les entitats socials.

Aquest any és la segona edició d’aquest projecte, els beneficis s’invertiran en projectes socials de les entitats que hi col·laboren i la intenció és treballar-hi perquè no sigui només una iniciativa per Nadal sinó que es mantingui com un producte atractiu i d’interès durant tot l’any.

Els lots solidaris es posaran a disposició del públic a través de les botigues de les entitats i també en les diferents botigues que Torrons Vicens té a tot Catalunya, així com en la seva botiga online.