Els World Cheese Awards es celebraran a Oviedo el 2021

Els nostres formatges han estat premiats en aquest certamen internacional en diverses ocasions.
 
El certamen internacional de formatges World Cheese Awards (WCA) s’havia de celebrar a aquest mes de novembre i finalment s’ha posposat al 2021 a causa de la pandèmia i per poder seguir mantenint el caràcter internacional que l’ha definit durant més de 30 anys.

L’organització dels WCA ha confirmat que se celebrarà a Oviedo, del 3 al 6 de novembre del 2021, en el marc del Festival Internacional de Formatge Asturias Paraíso. 

Ens fa molta il·lusió que el certamen se celebri a prop de casa. Tot i haver-ho posposat a causa de la pandèmia, Oviedo seguirà sent la ciutat amfitriona del certament 2021 i els formatges Muntanyola hi seran presents.

Els formatges Muntanyola han estat reconeguts als World Cheese Awards amb medalles d’or, plata i bronze en les últimes cinc edicions; i el blau de cabra és el més premiat de tots.

Per determinar quins són els formatges premiats, els experts del jurat tasten més de 3.000 formatges i analitzen aspectes com la crosta, el cos del formatge, el color, la textura, la consistència i, sobretot, el gust.