La consellera d’Agricultura ha visitat la formatgeria Muntanyola

Meritxell Serret ha fet la visita acompanyada del president d‘AMPANS, l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola i la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

La consellera d’Agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, Meritxell Serret, ha visitat les instal·lacions de la finca Urpina d’AMPANS. Des de la formatgeria Muntanyola l’hem rebut i li hem explicat el nostre projecte de formatge artestà que dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

La consellera ha vingut acompanyada de l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, i la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà amb motiu de la visita territorial al Bages.

La comitiva també ha fet parada a la llar-residència Urpina i a les vinyes d’Urpina, que juntament amb la formatgeria formen part d’un projecte impulsat per AMPANS i que aposta per l’activitat agrosocial, a l’entorn de la formatgeria, les vinyes, els horts i la plantació d’oliveres, com a via d’integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.