Els formatges Muntanyola, premiats amb una medalla de plata i una de bronze als World Cheese Awards 2017-2018

La 30a edició d’aquest concurs s’ha celebrat a Londres en el marc de l’International Cheese Festival.
L’any passat els formatges Muntanyola ja van rebre una medalla d’or i una de plata en aquest certamen internacional

 Els formatges Muntanyola, que AMPANS elabora a la finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola) han estat premiats als World Cheese Awards. Més de 3.000 formatges d’arreu del món han competit per rebre el prestigiós reconeixement mundial que s’ha atorgat a Londres en el marc de l’International Cheese Festival.

Un jurat format per més de 250 experts ha atorgat medalles d’or, plata i bronze en diferents categories en aquest tast mundial de formatges.
La crosta, el cos del formatge, la tonalitat, textura, consistència i sabor són els aspectes que tenen en compte a l’hora d’identificar els formatges premiats.
El formatge Blau de cabra s’ha endut una medalla de plata i el formatge Vell reserva de cabra s’ha endut una medalla de bronze.

No és la primera vegada que els formatges Muntanyola són premiats als World Cheese Awards, l’any passat el formatge blau de cabra es va endur una medalla d’or i el formatge blau de búfala una medalla de plata. A aquests quatre guardons cal sumar-hi la medalla que va obtenir el 2010 i les tres de l’any 2011.