Els nostres formatges, elegits per formar part de la Guia Repsol 2018

Una trentena de formatges artesans de tot Espanya, entre ells els formatges Muntanyola, han estat els escollits per la seva qualitat i excel·lència per figurar a la Guia Repsol 2018.

 Els nostres formatges han estat elegits per formar part de la “GUÍA REPSOL DE LOS MEJORES ALIMENTOS Y BEBIDAS DE ESPAÑA, NO PERECEDEROS”, edició 2018.
En concret, l’ecològic de pasta tova cendrat i l’ecològic curat i rentat amb cervesa.

Una trentena de formatges artesans de tot Espanya consten a la Guia Repsol edició 2018. Els productes es poden veure a la Guia Repsol online i a la Guía de los Mejores Alimentos de la web Gastro Marca España.
La Guia Repsol escull productes cada any que ressaltin per la seva qualitat i excel·lència passant per diferents filtres d’experts. Des de Formatges Muntanyola estem molt contents de figurar entre la trentena de formatges escollits aquest 2018.

Què es té en compte a l’hora de distingir un bon formatge?
La crosta, l’aspecte interior, el tall, la llet, el temps de maduració, l’afinació o les cures que ha rebut són alguns dels aspectes que es tenen en compte a l’hora d’escollir un bon formatge.
Segons la Guia Repsol, però, sens dubte els trets més importants són l’aroma i el gust. La conservació dels formatges moltes vegades planteja dubtes i dificultats, però per preservar-lo correctament hem de prestar especial atenció a la temperatura i la humitat.

Segons la Guia Repsol, “s’està produint una autèntica revolució del formatge a Espanya”.
En les últimes dècades han aparegut nombrosos formatges artesans a Espanya, productes moltes vegades originals i innovadors i molt consolidats.

Segons la Guia Repsol, aquesta trajectòria ha generat un ric patrimoni que avui dia supera les 150 varietats.