28è Sopar del Col·legiat del Bages-Berguedà-Anoia. Formatge i vinyes a l’Urpina

La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia va celebrar el 28è sopar del Col·legiat.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona va celebrar el 28è sopar del Col·legiat el passat 17 de juny a la Finca Urpina d’AMPANS. A Sant Salvador de Guardiola, on l’entitat, que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, desenvolupa un projecte agrosocial.

En aquesta finca, AMPANS dóna acolliment residencial a 24 persones i hi porta a terme un projecte d’inserció laboral basat en la recuperació de vinyes, el cultiu de cereals, la plantació d’oliveres i plantes aromàtiques, i la formatgeria i granja.
L’origen de la finca és la donació d’una família amb dos fills amb discapacitat intel·lectual.

Els assistents van ser rebuts a la plaça de la formatgeria d’Urpina pel delegat del Col·legi a les comarques de la Catalunya central, Cristian Marc Huerta, i pel director general d’AMPANS, Toni Espinal, que els va donar la benvinguda i els va acompanyar en un recorregut per la finca, durant el qual van visitar la llar-residència, les vinyes, i els exteriors de la granja i formatgeria.

A la mateixa plaça de la formatgeria, amb magnífiques vistes, els esperava un tast maridatge comentat, dels formatges Muntanyola els vins d’Urpina, elaborats i produïts per AMPANS.

Després del tast, es va fer una fotografia de grup amb el rerefons de la serralada de Montserrat, i es va passar a sopar al paller d’Urpina, un espai que AMPANS ha preparat per la celebració d’esdeveniments.
Durant el sopar es va donar la benvinguda als nous col·legiats i es va fer homenatge als companys que complien 25 i 50 anys de professió.

També hi va haver obsequis, sortejos i jocs, i per finalitzar la vetllada, un espectacle que reunia la frescor de la improvisació, el poder evocador dels musicals i la força de la comèdia.