Formatges Muntanyola obté un reconeixement al talent com un dels millors projectes d’autor

Formatges Muntanyola ha obtingut el reconeixement com a segon millor projecte d’elaboració artesanal a la tercera edició del certamen “Talento del Queso” a Oviedo, Astúries. Formatges Muntanyola ha arribat a la final, on ha competit amb cinc projectes més d’autor de l’estat espanyol, entre els quals dos d’Astúries, Toledo, Càdis i Osca.

Aquest concurs està organitzat pel Instituto del Queso i l’Ajuntament d’Oviedo, amb l’objectiu de seleccionar i reconèixer els millors projectes formatgers de l’estat i fer visible el paper dels professionals del sector, així com la superació dels reptes tecnològics per assolir el mercat amb el producte desitjat. El jurat ha valorat la qualitat dels formatges, l’elaboració artesanal i el projecte d’inclusió laboral de persones amb discapacitat que promou Formatges Muntanyola, i el seu paper en la co-creació d’un nou escenari en l’agroalimentació del futur.

Els 6 projectes seleccionats al llarg d’aquestes setmanes i que han arribat a la final, han disposat de 10 minuts per exposar el projecte formatger, avaluat per un jurat d’experts. Amb aquest nou guardó, Formatges Muntanyola ja compta amb un important palmarès amb premis als principals certàmens internacionals, estatals i nacionals, entre els quals World Cheese Award, Lactium (Vic), Concours International (Lyon), Gourmet Quesos (Madrid), i ara Talento del Queso (Oviedo).