Formatge de cabra vell reserva

Formatge de cabra vell reserva està elaborat de manera artesanal amb llet pasteuritzada cabra. Té una curació mínima de quatre mesos aconseguint una escorça rústica i florida que li aporta una aroma subtil a fongs de celler de masia. Aquesta escorça natural és fina i llisa oferint personalitat i rusticitat, que es pot reconèixer en cada tall. Aquest formatge encarna tota la nostra tradició a través d’un procés artesanal que permet obtenir un formatge de cabra trencadís on es perceben en el paladar notes a fruits secs, fulles seques i humides amb un punt de dolçor com a resultat de la seva llarga curació. Ideal per als amants del bon formatge i col·leccionistes d’emocions. Un dels formatges catalans de cabra més tradicionals de la nostra terra.

Prova’l!

Temps de maduració: Mínim 4 mesos

Conservació: Entre 4ºC i 6ºC

Format: Formatge sencer de 1.500gr. i tascons de 375gr. i 185gr. aprox.

Premis internacionals:

Ingredients: Llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal, conservant lisozim d’ou, i clorur càlcic.

La llet utilitzada a l’elaboració artesanal d’aquest formatge de cabra curat prové del ramat propi i de granges de la zona. Muntanyola aposta per elaborar formatges gourmet d’alta qualitat, seleccionant productors compromesos amb la qualitat de la llet, el benestar animal, la ramaderia ecològica o el consum de proximitat.

Maridatge: El formatge de cabra vell reserva és ric en matisos i sabors que ens traslladen al  temps de quan els formatges es guardaven per a passar llargues jornades de treball. Aquest formatge de cabra combina a la perfecció amb vi negre i cervesa artesanal gràcies a la seva textura trencadissa i sabor intens i sec. Ideal per a formar part d’aperitius, taules d’embotits i entrants.

Característiques nutricionals:

Informació nutricional per 100g  (mitjana)

Valor energètic

2000

479

Kj

kcal

Greixos

39,28

gr.

 Dels quals saturats

23,56

gr.

Hidrats de carboni

1

gr.

Dels quals sucres

<0.1

gr.

Proteïnes

30,26

gr.

Sal

1,63

gr.

Al·lèrgens

Conté ou o derivats de l’ou, llet i derivats incloent lactosa.

Els nostres formatges

Reconeixements i premis